2023 Nikah Şekeri Modelleri

2023 yılında nikah, nişan, kına, söz gibi organizasyon yapmayı planlayan genç çiftlerimiz misafirlerine dağıtmak için hediyelik bakmaya başladılar. Birbirinden farklı modeller arasından seçim yapmak oldukça zor ama en güzellerini bulabileceğiniz adreslerde mevcut.

Yeni sezonda nikah şekeri modelleri arasında özellikle cam şişe ürünler, epoksi magnetler ve mumluklar ön plana çıkmakta.
Dağıtacağız ürün ile ilgili size en uygun hediyelikleri seçmeniz konusunda biraz fikir verelim. Mesela nikah töreni için bir seçim yapacaksanız içerisinde şeker olan bir model seçmeniz güzel olur. Nişan ve söz içinse daha çok mantar tıpalı şişe ürünler tercih ediliyor. Bunların arasında Epoksi Magnetler dahada ön plana çıkmakta. Hiçbir zaman modası geçmeyecek bir model.

Organizasyon tarihinize en az bir aylık bir süreç kala siparişinizi oluşturmanızı tavsiye ediyoruz. Önceden ürünler hazırlansın, kargo sürecinide göz önüne alacak olursak uygun zaman olur diye düşünüyoruz.
Bildiğiniz gibi nikah hediyelikleri uzunca bir zaman saklanabilecek yapıda olması gerekiyor.
Bunun için şoklanmış yani işlem görmüş çiçeklerin kullanılmasıyla yapılan bir süslemeyi tercih etmeniz sizin avantajınıza olacaktır.
2023 yılında dünya evine girecek tüm çiftlere mutluluklar diliyoruz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -