Adana Demirspor Başkanı Sancak’ın açıklamaları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın iddialarına ilişkin gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulundu.

TFF’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

”Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. haftasında 14.02.2022 tarihinde oynanan Adana Demirspor A.Ş-Beşiktaş A.Ş müsabakası sonrasında, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın TFF yetkilileri, hakemlerimiz ve Süper Lig’de görev yapan teknik sorumluların içinde halen FETÖ’cülerin bulunduğu yönünde medya kuruluşlarına açıklamalarda bulunmuştur. TFF olarak, sayın Sancak’ı bu iddialarına ilişkin elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla federasyonumuza ve devletimizin yetkili mercilerine iletmeye davet eder, bu iddialar hakkında gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -