Adıyaman Tut’taki televizyon hırsızlığını JASAT aydınlattı

ADIYAMAN (İGFA) – Alınan bilgiye göre Tut ilçesindeki bir dinlenme tesisinden 21 Ağustos günü televizyon çalındığı ihbarı üzerine Jandrma ekipleri harekete geçti.

İş yerinden hırsızlık olayını aydınlatmaya yönelik Jandarma Suç Araştırma Timleri, Tut İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle yapılan titiz çalışmalar yürüten ekipler, çalınan televizyonların D.B. isimli şahsa satıldığı ve bu şahsın evinde olabileceği yönünde bilgiler edindi.

İstihbarat doğrultusunda adli mercilerden alınan arama kararına istinaden D.B. isimli şahsın evinde suça konu 2 adet televizyon ele geçirildi.

Televizyonları satan şüphelilerin de tespit edildiği olayda şiüphelilerden T.D. adlı şahıs yakalanırken, çalıntı televizyonların satıldığı D.B. isimli şüpheli ile birlikte adli makamlara sevk edildi.

Jandarma, hırsızlık olayına karışan diğer şüphelileri yakalama çalışmaları devam ederken, ele geçirilen 2 adet televizyon işletme sahibine teslim edildi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -