Afrika Örgüsü için En İyi Adres

Afrika Örgüsü için En İyi Adres

Son zamanlarda çok sık görmeye başladığımız Afrika örgüsü saça sentetik saç eklenerek örülmesi ve şekil verilmesi işlemidir. Afrika’da yaşayan insanların saçları çok uzamadığından saçlarının şekli koyun yününü anımsatmaktadır. Böyle saçları taramak ya da fön çekmek gibi işlemler yapmak çok zordur. Bu nedenle burada yaşayan insanlar sentetik saç ekleyerek, saçlarını uzatmış, şekil vermiş ve güzel bir görünüm elde etmişlerdir. Afrika örgüsü sentetik saç ilavesi ile uzatılarak ince ince örülüp, şekil verilerek yapılır. Bu işlem için Marjinal Stüdyo’nun tercih edilmesi orijinal görüntüyü elde edebilmek açısından önemlidir.

Afrika Saç Modellerinden Biri Olan Afro Dalgası Nedir?

Saçlarınız sizi diğer insanlardan farklı kılacak önemli bir unsura sahiptir. Sıradan ve klasik saç modellerinden sıkıldıysanız Afro dalgası tam size göre bir seçenek olacaktır. Her saça göre yapılabilen kullanımı çok rahat ve marjinal bir görüntü elde etmenizi sağlayacak Afro dalgası en gözde saç modelleri arasında yerini almaktadır. Afrikalı kadınların saçlarına verdikleri şekillerden esinlenerek ortaya çıkmış bir saç modelidir. Kişinin kendi saçına ek olarak eklenen kaynak saçlar ile örme işlemi yapılır ve şekiller verilir. Kimyasal bir işlem yapılmaz ve el işçiliği ile tamamen doğal görünen su dalgasına sahip olursunuz.  Bu işlemler basit gibi gözükse de uzman kişiler tarafından yapılması kişinin istediği saç modeline kavuşması açısından önem taşır.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -