Ahmet Uğur Pakcan Kimdir? Evli mi?

Ahmet Uğur Pakcan Kimdir? Evli mi?

Romanya gıda sektöründe önemli rol sahibi olan Ahmet Uğur Pakcan kimdir? Nereli ve kaç yaşında gibi çoksa soru sorulur. Bu soruları cevaplandırmaya ve Ahmet Uğur Pakcan’ın yakından tanınmasını sağlamaya çalışacağız.

Ahmet Uğur Pakcan Nereli?

Romanya’da döner ve restoran işletmeciliği yapan Ahmet Uğur Pakcan aslen Mersinlidir. Mersinli bir ailenin iki oğlundan biridir. Günümüzde babası ve erkek kardeşi ile işletmecilik yapar.

Ahmet Uğur Pakcan Kaç Yaşında?

Mersin’in tanınmış ailelerinden birine mensup olan Ahmet Uğur Pakcan’ın doğum tarihine ait bir bilgi bulunmamaktadır. Bu nedenle kaç yaşında olduğu bilgisi yoktur.

Ahmet Uğur Pakcan Evli Mi?

Mersin’in tanınan ailelerinden birinin oğlu olan Ahmet Uğur Pakcan evlidir.

Ahmet Uğur Pakcan Ne İş Yapıyor?

Romanya’nın başarılı isimlerinden olan Ahmet Uğur Pakcan’ın ne iş yaptığı merak edilir.

Pakcan’ın yaptığı işlerin detayları şunlardır;

  • Uğur Pakcan Türk dönerini Romanya’ya tanıtmak adına çalışmalar yapan bir isimdir.
  • Türk dönerini tanıtmak amacıyla 1999 yılında babası ve abisi Kazım Fatih Pakcan ile Dristor Döner ve Kebap Restoranları’nın açılışını yapmıştır.
  • 1999 yılında “Et Bizim İşimiz” sloganını kullanarak açtıkları Dristor Döner ve Kebap Restoranları’nın işletmecisi konumundadır.
  • 1999 yılında açılmış restoranlar günümüzde 12 şubeye sahiptir ve bu şubelerin yöneticiliğinden de Pakcan kardeşler olarak sorumludurlar.
  • 12 şubeye sahip olan Dristor Döner restoranlarında Romanya’da yaşayan Türk ve yabancıların lezzetli dönerleri tatmalarına yardımcı olurlar.
  • Döner ve kebap yemek isteyen kişilere Bükreş ve diğer semtlerinde bulunan şubeleri ile hizmet sunar.

Günümüzde 12 şubeye sahip olan Dristor Döner çevre şehirlerden ve firmalardan franchising teklifleri alır. Ancak Mersin döner lezzetinden uzaklaşılmasının istenmemeleri nedeniyle gelen bu teklifleri Pakcan ailesi adına reddeder.

Ahmet Uğur Pakcan Kaç Çocuğu Var?

Mersinli bir ailenin oğlu olan Ahmet Uğur Pakcan 1999 yılı öncesinde evlenmiştir. İşletmecinin bu evlilikten olan 3 çocuğu vardır.

Ahmet Uğur Pakcan Ne Mezunu?

Mersin’de dünyaya gelmiş olan Ahmet Uğur Pakcan hukuk üzerine eğitim almış bir isimdir. Lise eğitiminin ardından Marmara Hukuk Fakültesi’ni kazanan Pakcan buradan başarı ile mezun olmuştur.

Mezuniyetinin ardından İstanbul Barosu’na bağlı olarak avukatlık mesleğini yerine getirmeye başlamıştır. Mesleğinde başarılı bir avukat olan Pakcan avukatlığı 1999 yılına kadar devam ettirmiştir.

Ahmet Uğur Pakcan Nerede Yaşıyor?

Mersinli olan Ahmet Uğur Pakcan 1999 yılına kadar Mersin Mut ilçesinde ailesi ile birlikte yaşam sürdürmüştür. Ancak ailecek Romanya’ya taşınma kararı almalarıyla birlikte 1999 yılında Romanya’ya gitmiştir. 1999 yılından beri de Romanya’nın Bükreş şehrinde ailesi ile yaşam sürmeye devam eder.

Ahmet Uğur Pakcan Babası Kim?

Dristor Döner restoranı işletmecisi Ahmet Uğur Pakcan’ın babasının ismi Mustafa Pakcan’dır. Mustafa Pakcan Mersinli olup Romanya’ya taşınmadan önce kuyumculuk işiyle uğraşmıştır. 1999 yılında ailesi ile birlikte Romanya’ya giderek Bükreş’te Dristor markasının temelini atmıştır.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -