Alara Kaya: Darlanmaktan Hoşlanmıyorum!

              Alara Kaya: Darlanmaktan Hoşlanmıyorum!

 

 

Alara Kaya son dönemde oldukça dikkat çeken bir model. Aynı zamanda bir sosyal medya devi. Özellikle Instagram’da aktif olan ünlü model, ilginç açıklamalarda bulunarak adından söz ettirdi.

 

Kendisi ile ilgili demeçler veren Ünlü Manken Alara Kaya:

 

“En sevmediğim şey Hadi,” denmesi. Ben darlanmaktan hoşlanmıyorum” dedi.

 

“David ve Victoria Beckham çiftini çok beğeniyorum. Stilleri ve uyumları inanlmaz“

 

“Öldükten sonra geri döneceksin deseler annemin kollarında doğdum ve ona geri dönmek istiyorum diye cevap verirdim.”

 

“Yaşam felsefesi haline getirdiğim cümle, gördüklerinizin sadece yarısı doğrudur ve duyduklarınızın hiçbiri doğru değildir cümlesi” diye ekledi.

 

Kişisel zevkleri ve arkadaş çevresi ile ilgili de konuşan Alara Kaya:

 

“Kolyelere bayılıyorum. Her kolyenin benim için ayrı bir anlamı var. En sevdiğim aksesuar hep kolye olmuştur.”

 

“Bütün arkadaşlarım beni iyi biri olarak tanımlıyor. Bu zamana kadar hep iyi geçindik. Hepsi yanımda oldu ve beni destekledi. Onları çok seviyorum” dedi.

 

“Bir yangın çıksa sanırım kurtaracağım şeyler telefonum, pasaportum ve kolyelerim olurdu.”

 

 

“Bugünün son günüm olduğunu bilsem sanırım ailemle ve hayatımdai kilit rolü olup çok sevdiğim insanlarla geçirmek isterim” diye ekledi.

 

 

 

Evlilik hakkında da konuşan Ünlü Manken:

 

“Evliliğin ilk üç yılından sonra aşkın öldürdüğünü iddia ediyorlar ama ben aşkın karşılıklı saygı ve sevgiyle her an devam edebileceğine inanıyorum. Aşkı canlı tutmak için sadece biraz ekstra çaba gerekir” dedi

 

“28-33 yaş aralığında anne olmanın ideal olduğuna inanıyorum. Eğitiminizi tamamlarsınız, çalışma ve maddi durumunuz yeterli olur, sonra elbette uyumlu bir eş bulduktan sonra bir aile kurmak bana göre çok mantıklı” dedi.

 

Benim açımdan konuşursak elbette her şeyden önce, kalbimi çalacak kişiye inancım olmalı. Sonuna kadar güvenmeliyim. Beni çok sevmeli ve değer verdiğini göstermeli.

 

“Söylediğim gibi bana olan ilgisini ve sevgisini davranışlarıyla göstermeli ve bundan sıkılmamalı. İlgisinin bir heves yüzünden olmaması gerekiyor. Ayrıca sadık olmalı.”

 

“Kırmızı çizgim yalandır. Bir yalancıyla asla birlikte olmam. Bir kere yalanını yakalarsam bir daha affetmem” diye ekledi.

Instagram: https://instagram.com/alarakayaofficial 

 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -