29’uncu Yeşil İhsaniye Elma Festivali’nde şölen başladı

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli’nin Gölcük Belediyesi ve İhsaniye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğinde düzenlenen 29. Yeşil İhsaniye Elma Festivali için tanıtım çalışmaları sürüyor. Yarın en iyi elma ve armut yetiştiricilerinin seçileceği ödül töreni festival ve İhsaniye’nin leziz elmasının tanıtımı kapsamında 2 ton elma dağıtıldı. Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından; Gölcük Anıtpark’ta, İzmit Yürüyüş Yolu’nda, Yazlık, Hisareyn, Halıdere, Ulaşlı, Değirmendere kent merkezlerinde vatandaşlara İhsaniye elması ikram edildi.

EN İYİ ELMA VE ARMUT ÜRETİCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLECEK

Festival; İhsaniye İlköğretim Okulu bahçesinde çiftçilerin özenle yetiştirdikleri elma ve armutları yarışma için teslim etmeleri ile devam edecek. Festivalde en iyi elma ve armudu yetiştiren üreticiler; 8 Ekim Pazar günü saat 11.00’da Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda düzenlenecek törenle açıklanacak. Programda elma yarışması sonuçlarının açıklanması sonrasında dereceye giren müstahsillere ödülleri törenle takdim edilecek.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -