Atasozuanlamlari

Atasozuanlamlari

Web sayfası geçmişte atalar tarafından söylenerek günümüze ulaşmış atasözlerinin anlamlarının bulunmasını sağlıyor. Sayfada yer alan atasözleri insanları düşünmeye teşvik ediyor ve olaylara farklı bakış açısı getirmelerini sağlıyor. akan su yosun tutmaz şeklindeki atasözlerinin kompozisyon yazımları, hikayeleri ve atasözü hakkında kısa açıklamalara siteden ulaşmak mümkün oluyor.
En Çok Kullanılan Atasözleri
Atasözü anlamlarına özellikle öğrenciler ihtiyaç duyuyorlar. Kendilerinden istenen atasözü kompozisyonu ve anlamlarını siteden öğrenerek ödevlerini yapabiliyorlar. Web sayfasında en çok kullanılan atasözleri yer alıyor. Sayfada yer alan atasözlerini bulmak için harfe göre arama yapılabiliyor. Sitede bulunan ve en çok kullanılan atasözleri arasında ise şunlar bulunuyor; Filler tepişir çimenler ezilir, yiğidi öldür hakkını yeme, bal bal demekle ağız tatlanmaz, acı patlıcanı kırağı çalmaz ve tırnağın varsa kaşın yoksa düşün gibi atasözleridir.
Atasözü Anlamları ve Hikayeleri

Atasözü anlamlarının yayınlandığı web sitesinde kişiler aradıkları hemen her atasözünü bulma imkanı elde ediyorlar. Site ana sayfasında son eklenen atasözleri yer alırken harf listesi arasından atasözünün başlangıç harfine göre arama yapabiliyorlar. Atasözü anlamlarını öğrenerek gerektiğinde kullanım yapabiliyorlar. Ayrıca web sitesinde atasözlerinin anlamına ek bu atasözlerin ortaya çıkmasına neden olan hikayelere de ulaşmak mümkün oluyor. Örneğin kişiler web sitesini inceleyerek filler tepişir çimenler ezilir anlamı ve hikayesini okuyabiliyorlar.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -