Bakan Soylu, Hollanda Adalet ve Güvenlik Bakanı Zegerius ile görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hollanda Adalet ve Güvenlik Bakanı Dilan Yeşilgöz Zegerius ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu bilgiler aktarıldı:

“Görüşmede, Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Hollandalı mevkidaşını yeni atandığı görevinden ötürü tebrik etti ve iki bakanlık arasındaki işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu. 

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, iki ülkenin güvenlik konularından sorumlu Bakanlıkları arasında geçtiğimiz yıl başlatılan stratejik işbirliği mekanizması ve hazırlanan ortak eylem planı vasıtasıyla her iki ülkede terörizm, narkotik suçlar, siber suçlar ve organize suçlarla mücadele alanlarında daha güçlü, verimli ve somut işbirliğinin bölgesel ve küresel meselelerin ortak çözümü noktasında önemini dile getirdi. 

Görüşmede, uyuşturucu ile mücadelede ortak çalışmanın önemine vurgu yapılırken, Rusya-Ukrayna Savaşı, Suriye krizi, düzensiz göçle mücadele ve insani yardımlar konuları da ele alındı.”

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -