Spor Haberleri İncelemesi

Betgray

Betgray para yatırma işlemlerinizde dikkat etmeniz gereken konulardan biriside limitlerdir. Minimum yatırım limitlerini öğrenerek para yatırma işlemi başlatmalısınız. Yatırım limitleri tercih edilen yönteme göre değişiklik gösterebiliyor. Örneğin; Havale ile para yatırmak isteyenler minimum 100 TL’lik işlem yapmaları gerekirken, Cep Bank yöntemi için bu limit 20 TL olarak belirlenmiştir. Diğer yatırım seçeneklerinde de farklı farklı limitler bulunuyor.

Betgray Para Çekme Yöntemleri

Betgray giriş yaparak para çekme yöntemleri ile ödemelerinizi 24 saatte alabilirsiniz. Yatırım işlemlerinde olduğu gibi her üye kendi bilgilerini kullanarak çekim işlemi yapmalıdır. Betgray’da Havale yöntemiyle çekime izin verilmediği için tüm işlemleri ATM’den yapmaktadır. Ödeme almak isteyen kullanıcılar, ücret kesintilerini kendileri karşılamalıdır.

 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -