Başarılı Oyuncu Zeki Çokaygil Kimdir? Yaşı ve Boyu Kaç?

 Başarılı Oyuncu Zeki Çokaygil Kimdir? Yaşı ve Boyu Kaç?

Sizlere son dönemde adından çokça söz ettiren bir isimden bahsedeceğiz. Eğer dönem filmlerini seviyorsanız ve bu filmleri sürekli izliyorsanız adını duymuş olmanız mümkün. Başarılı oyuncu Zeki Çokaygil kimdir? Yaşı ve boyu kaç? Gelin biraz bu soruların cevaplarına bir bakalım.

Ama öncesinde sizlere bir not eklemek istiyoruz: Zeki Çokaygil’in aynı zamanda Tek Yürek Ankaragücü filmi için Atatürk rolüne seçildiğine dair haberler bulunuyor. Okumaya devam edin.

Zeki Çokaygil Kimdir?

Peki dönem filmleriyle tanınan ve bizim bu şekilde tanımlamamıza sebep olan Zeki Çokaygil kimdir? Haydi bunun cevabını öğrenelim.

Zeki Çokaygil son zamanlarda dönem filmleri ile oldukça dikkat çekmeye başlayan bir isim. Çokaygil’i filmlerin ve belgelerin yanı sıra, çok önemli tiyatro oyunlarında ve televizyon dizilerinde de görmemiz mümkün. Peki, oyunculuk denildiği zaman bu kadar alanda çalışmalar yapan ve çok iyi projeler ortaya çıkaran Zeki Çokaygil hangi filmlerde ve yapımlarda bulunmuştur?

Öncelikle en bilinen yapımlarından bahsedelim. Akif filminde Mustafa Kemal Atatürk’ün sağ kolu Salih Bozok Paşa rolündeydi. Sonrasında da belgesel filminde oynadığı Mustafa Kemal Atatürk rolünü kaptı. İşte arka arkaya yer aldığı bu çalışmalar ile çok fazla izleyici tarafından beğeni topladı.

Son projesi olan Cepheden Cumhuriyet’e belgeselinde de yine Mustafa Kemal Atatürk rolünü aldı. İşte böyle önemli rollerle adından söz ettirmeyi başardı.

Şimdi de son yapım olan Tek Yürek Ankaragücü filmi için Atatürk rolünde olacağı söyleniyor.

Zeki Çokaygil Yaşı ve Boyu Kaç?

Bir diğer merak edilen konu da Zeki Çokaygil’in boyunun ve yaşının kaç olduğudur. Aslında bu konuyla ilgili çok fazla bilgi internette yer almıyor. Daha çok yer almış olduğu çalışmalar bulunuyor. Ama size o çalışmalarıyla ilgili biraz daha bilgi ekleyebiliriz.

Zeki Çokaygil rol aldığı yapımların yanı sıra kendi projelerini de hazırlamıştır. Eğer merak ediyorsanız Tek Yürek Ankaragücü filmini vizyona girdiğinde izleyebilirsiniz ve Zeki Çokaygil’in mükemmel oyunculuğunu siz de görebilirsiniz.

İşte başarılı oyuncu Zeki Çokaygil kimdir? Yaşı ve boyu kaç sorularının cevaplarını sizlerle paylaştık. Eğer daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız diğer yazılarımıza da bakabilirsiniz.

Instagram: https://instagram.com/zekicokaygil.official?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -