CHP Kayseri’den Develi isyanı

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Develi’de yaşananlardan haberdar olduklarını söylerken, “O şirketin önünü kim açıyor, oradan kim nemalanıyorsa bir bir ifşa edeceğiz, haksızlık ve adaletsizlikleri de unutturmayacağız” dedi.

İl Başkanımız Keskin konuyla ilgili şunlara yer verdi: “Öksüt madencilikle ilgili yapmış olduğum açıklamanın geçen süre içerisinde maalesef üzülerek ifade etmeliyim ki hiçbir muhatabı veya sorumluluk duygusu taşıyan ne bir mülki amir ne siyasi ne de şirket yetkilisi çıkmamıştır.

İnsan hayatına saygı göstermeyen, susmayı tercih eden ve sessizlikle süreci geçirmeye çalışanlara seslenmek istiyorum. Tek bir insanımızın hayatı, sağlığı sizin hesaplarınızın üstündedir. Bu kadar ilgisizliğinizin sebebi nedir? Merak ediyorum yoksa söylentilerde doğruluk payımı var? Bu durumu ranta dönüştürenler mi var? Ve buna bilerek veya bilmeyerek göz yuman yetkililer ve siyasiler mi var?

Siz sessiz kalmaya devam edin biz sessiz kalmayacağız. Öksüt madenciliğin tekrar açılması sürecinde kimler etkili oldu bunu da merak ediyorum.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -