Bodrum Korsan Taksi

Bodrum Korsan Taksi

Bodrum korsan taksi olarak şehrin farklı noktalarına gitmek isteyen yada Bodrum’a yeni gelen siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Kaliteli ve güvenli hizmet anlayışımız yanında uygun fiyatlı taşımacılık yapmak ana prensibimizdir.

Haftanın yedi günü 24 saat hizmet veren şoförlerimiz, ulaşım ihtiyacınızı karşılamak için beklemekte ve en ucuz hizmeti sunmaktadır. Bodrum’da taksi kullanmak istediğinizde Mercan Taksi Durağı ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Durağın bütün iletişim kanallarından ulaşmak mümkündür. Durak ile iletişim kurduğunuzda belirttiğiniz noktayı şoförlerimizin kolay bulabilmesi için konum atmanız yada adres bilgilerini düzgün vermeniz gerekmektedir.

Korsan taksi piyasadaki en uygun fiyatlı taksici taşımacı olup, kalite ve güven taşımaktadır. 7/24 Aralıksız çalışan personelimiz size daha kaliteli hizmet için beklemekte ve gelen taleplere en hızlı şekilde cevap vermek için çalışmaktadırlar.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -