Manisa’da mezarlıklarda bayram hassasiyeti

Manisa genelinde mezarlıkların bakım, onarım ve temizliği noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde ve hassasiyetle sürdürüyor.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı ile mezarlıkların temizlik ve bakımları aralıksız devam ediyor.

Yıl boyunca yürütülen bakım onarım faaliyetlerinin yanında yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde bulunan tüm mezarlıkların mıntıka temizliği ve yabancı ot biçimi konusunda çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçe mezarlığında Şubat ayı itibarı ile yabancı ot ilaçlamasına da başladı.

Şubat ayından bu yana alanın ihtiyacına göre yabancı ot mücadelesini tamamlayan ekipler, mahalle mezarlıklarında uygulamalara hız kesmeden devam ediyor. Yürütülen çalışmaların vatandaşlardan da takdir topladığını dile getiren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, “Vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini daha temiz ve bakımlı ortamda yapmaları için çalışmalarımızı hassasiyet ve titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -