Bursa Yıldırım’da yollar asfaltlanıyor

Bursa’da Yıldırım Belediyesi, ilçenin dört bir yanında asfalt kaplama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

BURSA (İGFA) – Yıldırım genelinde vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için çalışmalar yürüten yerel belediye, 71 mahallede planlanan program dâhilinde yol çalışmalarına devam ediyor.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Mimar Sinan Mahallesi 5. Kavalı Sokak ve 1. Meydan Sokak’ta bordür ve tretuvar çalışmaları tamamlanan yolları asfalt ile kapladı. Alanda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçeyi güzelleştirmek için canla başla çalışan ekiplere teşekkür etti.

‘Daha güzel ve yaşanabilir bir Yıldırım’ için çalıştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mevcut yollarda yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni imar yolları açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatacak ciddi ulaşım yatırımlarını hayata geçirdiklerini söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, hizmet için yola çıkarken hemşehrilere daha ulaşılabilir bir Yıldırım sözü verdiklerini belirtti. Bunun için şehrin en önemli gündemi olan trafik ile ilgili çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Başkan Yılmaz, “Mimar Sinan Mahallesi’ne Meydan Sokağın yapılmasıyla birlikte ilçemize yatay bir yol kazandırmış olduk. Bu noktada Yıldırım Belediyesi olarak dönüşüm çalışmalarıyla yeni yolların kazandırılması, kamulaştırma çalışmalarıyla yol üzerindeki binaların kamulaştırılması ve mevcut kamu arazilerinden belli tahsislerin alınarak yol işlemlerinin yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1. Meydan Sokak ilçemize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak hizmetleri üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -