Ekonomi

CW Enerji’den firmaların enerji ihtiyacına kalıcı çözüm

ANTALYA (İGFA) – Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, bir firmayı daha güneş enerji santrali ile tanıştırdı.

CW Enerji, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir firmanın 3 ayrı projesinde yer alarak çatısını güneş panelleri ile donattı.

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, bugüne kadar yüzlerce fabrikanın çatısını güneş panelleri ile donattıklarını söyledi. Türkiye’nin hemen her noktasındaki çatılarda CW Enerji panellerinin olduğunu ifade eden Yılmaz, “Güneşten elektrik üreten tesislerin sayısı her geçen gün artıyor. Biz de CW Enerji olarak firmaların ihtiyacı olan elektriği üretmelerine katkıda bulunmaya devam ediyoruz” dedi.

Bu kapsamda Antalya’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına güneş enerji santrali kurulumu tamamladıklarını ifade eden Yılmaz, çatıya toplamda 2985 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulduğunu kaydetti.

Yılmaz, fabrikanın 3 ayrı projesinde yer aldıklarını belirterek, fabrikanın ilk projesinde 1173 kWp, 2. projesinde 225 kWp ve 3. projelerinde 1587 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumu gerçekleştirildiğini kaydetti. Bugüne kadar kurulumunu tamamladıkları güneş enerji santralleri ile binlerce ağacı kesilmekten kurtardıklarını dile getiren Yılmaz, katma değerli, nitelikli ve inovatif ürünleri ile sektörün gelişimine katkı sağladıklarını söyledi.

Yılmaz, dünya ekonomisine katkı sağlama ve gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakma amacıyla çalışmaları sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Haber sitemizde yayınlamış olduğumuz iş fikirleri 2023 ve diğer öneriler için yandaki bağlantıyı kullanarak Blog Aracı sosyal içerik platformunu araştırabilirsiniz. Ayrıca girişimci olmak gibi bir niyetiniz varsa para kazanma konusunda bilgiler arıyorsanız Girisimciolmak.com adresine göz atmanızı tavsiye ederiz. Tüm bunların dışında influencer olmak istiyorsanız Kurupara finans platformu sitesine bakabilirsiniz.

 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -