Samsun’da sığınmacılar ‘Zafer’lilere saldırdı!

SAMSUN (İGFA) – Sığınmacılar, Zafer Partililere saldırdı. Tüm bu yapılanlara karşı Zafer Partililer, sakin kalarak, polise şikayette bulundu. 6 sığınmacıdan 2’si tutuklandı.

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen yaptığı açıklamada, Türkiye’deki göçmen sorunu artık yasal şekilde siyasi çalışmalarını yapan partiye hadsiz saldırı boyutuna geldiğini belirterek, “Bu sözde misafirlerin, Samsun’un nüfus yönünden en büyük ikinci ilçesinde Türk gençlerinin yüzüne tükürecek gücü nereden aldığı malum. Sadece Türk evlatlarına değil Atalarımızın bayrağı olan Göktürk Bayrağı’na da alçakça bir saldırı gerçekleşti. Biz, stant açılmadan önce gençlerimizi, ‘Herhangi bir provokasyon karşısında Türk polisi ve adaletine haber vereceksiniz.’ şeklinde uyardığımız için olay büyümedi. Türk düşmanlarının eline koz vermemek için dişimizi sıkıyoruz. Türk yurdunda, gençlerimizin bu yurtsuzların hakaretlerine maruz kalması kabul edilemez. Zafer Partisi’ni bu gibi saldırılar durduramaz. Türk gençleri, daha güçlü bir şekilde Samsun’da Türkiye’nin göçmenistan olmaması için mücadelesini sürdürecek” diye konuştu.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -