devletodemeleri.com

devletodemeleri.com

 

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yerel yönetimlerin ve kamu kuruluşlarının yaptığı yardımlar azımsanamayacak boyutlardadır. Sosyal ve maddi yardımları yakından takip eden ve zamanında başvurularını gerçekleştirenler bu projelerden faydalanabilir. Her türlü sosyal yardım başvurusu için Devlet Ödemeleri web adresindeki içerikler takip edilebilir.

 

Öğrencilere verilen burslar yanında ailelerin maddi giderlerinin karşılanması amacıyla A101 yardım kartı verilmesi gibi uygulamalarla market harcamalarına destek verilir.

 

Elektrik Yardım Başvurusu

 

İl ve ilçe belediyeleri dar gelirli ailelere destek olacak yardımları sıklıkla yapar. Bu yardımlar arasında elektrik ve su faturalarının belediye bütçesinden ya da yardımseverler tarafından karşılanması gibi uygulamalara sıklıkla rastlanır. Doğal gaz, su ve elektrik yardım başvurusu koşulları da Devlet Ödemeleri adresinden öğrenilebilir.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -