Dilmaç “Hani her şey daha iyi olacaktı”

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Dilmaç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, iktidara seslenerek “Hani memlekette bolluk ve ucuzluk olacaktı? Hani uçacaktık?
Uçurumdan düşmeyi uçmak sanıyorsunu?  dedi.
Siyasal iktidar toz pembe bir tablo çizmeye çalışsa da, işin aslı ortada bir yangın var ve milletimiz perişan diyen Başkan Muhammet Dilmaç, “Vatandaşın durumuna kör, sesine sağır olan bu iktidardın ülkemize sağlayacağı bir katkı kalmamıştır dedi. Başkan Dilmaç açıklamasında, “Maalesef ülkede ekonomik durum eror veriyor. Enflasyon, hayat pahalılığı aldı başını gidiyor. Özellikle meyve, sebze ve diğer tüketim ürünlerinde aşırı bir pahalılık vatandaşı isyan ettirdi. Tarımla uğraşan, hayvancılık yapanlar; ot, saman, tohum, yem, gübre, ilaç, mazot vb. girdi masraflarının adeta uçması nedeni ile neredeyse iflas etmiş durumda. Esnaf borç batağında boğuluyor.

Kaşıkla Verip Kepçeyle Alıyorlar

Temel ihtiyaçlarını bile almakta zorluk çeken, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamayan bez, mama alamayan, eğitim giderlerini karşılayamaz hale gelen vatandaş, bu kara kışta kara kara düşünüyor. Kaşıkla verip kepçeyle alan iktidar halkın ne zorlu şartlarda ne şekilde nasıl hayat mücadelesi verdiğini görmüyor.
Asgari ücrete, kamu çalışanlarına ve emeklilere yapılan maaş zammı daha ceplere girmeden uçtu gitti. Bu kadar kötü yönetilen süreçte, bıçağın kemiğe dayandığı noktayı geçmiş bulunuyoruz. Ekonomik bunalımın faturasını halka kesmeye son verin artık. Vatandaş geçim sıkıntısı ile inlerken zam üstüne zam gören vatandaşa yaşam hakkını bile tanımıyorsunuz.” Dedi.
Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -