Dudak Dolgusu Nedir ve Nasıl Yapılır?

Dudak Dolgusu Nedir ve Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda kadınlar tarafından sık sık tercih edilen dudak dolgusun ne olduğunu ve nasıl yapıldığın merak edilenler arasındadır. Kadınların estetiğe olan düşkünlüğü ve tıbbın ilerlemesi ile gündemde rağbet gören dudak dolgusu oldu. Ameliyat ile yaptırmak istemeyen ve daha kolay yollar arayanlar için dolgu sistemi var.

Basit bir operasyon ile artık dolgu yaptırmak çok kolay. Acı olmadan, daha ucuza istediğiniz dolguyu yaptırabiliyorsunuz. Ayrıca dolgu sonrası istediğiniz görüneme kavuşmak için uzun bir süre beklemeye ihtiyaç olmuyor ve sosyal hayatınıza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Sizlerde sağlıklı estetik dudaklara sahip olmak istiyorsanız dudak dolgusu fiyatları hakkında araştırma yaparak olabilirsiniz.

Dudak Dolgusu Nedir?

Daha dolgun dudaklara sahip olmak, dudakların kontür hatlarını belirginleştirmek ve dudakların simetrik görünmesini sağlamak için en çok tercih edilen ameliyatsız estetik uygulamaların başında dudak dolgusu gelmektedir. Hyalüronik asit içerikli kalıcı olmayan dolgular kullanarak yapılan dudak dolgusu uygulamaları sayesinde kısa sürede doğal görünümlü dolgun dudaklara sahip olmak mümkündür.

Dudak dolgusu kalıcı bir işlem değildir. Yapılan dolgu iğnesi metabolizmaya bağlı olarak 12 ve 18 ay sonra vücuttan atılmaya başlar. Sizlerde dolgu işlerimi ve dudak dolgusu fiyatları hakkında uzmanlarla görüşerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Öncelikle yüz anatomisini iyi bilen bir doktor tarafından yapılması gerekir. Kişiye özel olarak açılan 1m(bir tüp) dudak dolgusu, dudak bölgesinde cilt altına önceden kararlaştırılan bölgelere enfeksiyon ile yerleştirilir. Dudak dolgusu sırasında dudaklar tamamen uyuşmuş olduğu için herhangi bir acı hissedilmez. Enfeksiyon işlemi yaklaşık 5-10 dakika içinde tamamlanır. Dolgu sonrası herhangi bir kanama ya da morarma olmaz. Kişi sosyal hayatına dönebilir. İstenilen görünüme hemen kavuşabilirsiniz. İşlem sonrasında herhangi bir uyuşukluk hissi olmaz.

Dudak Dolgusu Fiyatları?

Dudak dolgusu yapılacak işlemin türüne ve boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda dudak dolgusu fiyatları her hastanede de değişiklik gösterebilir. Bunun için yaptıracak olduğunuz hastane ile birebir iletişime geçmek daha iyi olacaktır.

Burun Dolgusu Kimlere ve Neden Uygulanır?

Burun dolgusu klasik yüz dolgusunda kullanılan dolgu materyalleri ile burnun estetiksiz bir şekilde daha iyi hale getirilmesidir. Burunda ki eğrilikleri hafifletmek ya da gidermek, burnun ucunu kaldırmak, burnun sırtını düzleştirmek, asimetrileri düzeltmek için yapılır. Bunun dışında zorunlu olmayan burun dolguları kişinin isteğine kalarak daha estetik durması için tercih edilir. Kişinin estetik güzelliği için uygulanır. Burun dolgusu ve burun dolgusu fiyatları hakkında araştırma yaparak sizlerde istediğiniz buruna sahip olabilirsiniz.

Burun Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Cerrahi uygulamalara göre çok daha kolaydır. Acı, ağrı, yanma ve sızı yaşanma riski düşüktür. Ameliyat ile kıyaslandığında ekonomik bir uygulamadır. İşlem sonrası hasta günlük hayatına devam edebilir. Yeni görüntüye kavuşmak kısa sürede mümkündür. Burun dolgusu fiyatları ise yapılan işlem tekniklerine göre de oldukça ekonomik avantajları arasındadır.

Burun Dolgusu Fiyatları

Burun dolgusunun fiyatları her hastaneye ve yapılacak olan dolgunun tipine göre değişiklik gösterir. Uzan doktorların kendilerine ve hastanın burun yapısına göre uyguladığı teknikler, aletler ve yapılan işlem yönteminde göre de burun dolgusu fiyatları değişmektedir.

Nazolabial Dolgu Nedir?

Nazolabial dolgu, burun kanatlarından ağız kenarına inen çizgilerin giderilmesi için uygulanan bir dolgu türüdür. Sizlerde nazolabial dolgu yaparak burun ve ağız kenarlarında ki çizgileri giderek daha genç bir cilt yapısına sahip olabilirsiniz.

Nazolabial Dolgu Nasıl Uygulanır?

Nazolabial dolgu öncesi cilt steril hale getirilir ve uygulama bölgesi anestezik kremle uyuşturulduktan sonra kişiye özel oluşturulan dolgu protokolü uygulanır. Hyaluronik asit ile yapılan nazolabial dolgu burun, iç yanak, dudak kenarları ve gülüş analiz edilerek gerçekleştirilir.

Nazolabial Dolgu Fiyatları?

Nazolabial dolgu fiyatları işlemde kullanılacak dolgu miktarı, hangi dolgu maddesinin kullanılacağı gibi faktörlere göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca nazolabial dolgu işlem tekniklerine kullanılan tedavi yöntemlerine ve uzman doktorların yöntemine de göre de değişmektedir.

 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -