Emlak İlanları Kiralık Satılık

İlan Ver

Son zamanlarda özellikle villalarda kiralar keskin bir şekilde arttı. 50’ye yakın bölgede 1300’e yakın villa ile sunduğumuz hemen ilan ver sayfamız ile kiralık villa düşünen tüm müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Birçok imkan ve fırsatı bir arada toplayan web sayfamızda Kalkan’daki villalar gibi detaylı filtreler sunmak mümkün.

Evini Kirala web sitemizin kullanımı da oldukça kolaydır ve müşterilerimiz bunu beğenmektedir. Bölge, kategori, tarih ve kişi sayısını girdikten sonra listelenen villalardan arama yapabilirsiniz. Aynı zamanda villa tipini de seçebilir, muhafazakar, balayı veya denize yakın villa gibi filtreler atamanız mümkündür. Kiralamak isterseniz web sitemize gelip bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ne istediğinizi sorarak kiralamak istediğiniz villaya karar verebilirsiniz. Öte yandan Havaalanı ulaşımı gibi pek çok önemli konular hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -