Fasıl Ekibi

Fasıl Ekibi

Eğlenceli özel bir gün geçirmek isteyenler, bu adres üzerinden fasıl ekibi kiralayarak unutulmaz anlar yaşayabilirler. Tecrübeli şekilde yapmış oldukları işlerinden dolayı her geçen gün daha fazla müşterinin dikkatini üzerine toplamayı başarıyorlar. Kiralama işlemini yapmak isteyen müşteriler site içerisinde yer alan iletişim kısmından detaylı şekilde görülebilirler.

Açılış Organizasyonu

Fasıl grubu ile çeşitli organizasyonlar yapmak isteyen kişiler için son derece profesyonel şekilde hizmet sunuluyor. Dileyen herkes site içerisinde yer alan hizmetler kısmından mevcut olan tüm hizmetleri yakından detaylıca inceleme imkânına sahipler. Hizmetler içerisinde semazen, mehter takımı, ilahi ekibi ve kına gecesi organizasyonları ön plana çıkıyor. Tüm bu hizmetler müşterilerin memnuniyeti açısından uygun fiyatlar üzerinden gerçekleştiriliyor.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -