”Filenin Sultanları” 19. Akdeniz Oyunları’na hazırlanıyor

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, Cezayir’in ev sahipliğinde 25 Haziran-5 Temmuz 2022 tarihlerinde düzenlenecek 19. Akdeniz Oyunları hazırlıklarını sürdürüyor.

Kaptan Buse Kayacan Sonsırma, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) internet sitesine yaptığı açıklamada, Akdeniz Oyunları’nın hazırlıklarına mayısta başladıklarını, günde çift antrenman yaparak yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Yunanistan Milli Takımı ile hazırlık maçları oynadıklarını anımsatan Sonsırma, ”Bu karşılaşmaların maç tempomuzu yeniden yakalayabilmemiz ve eksiklerimizi görebilmemiz adına önemli olduğunu düşünüyorum. Üç maçımızdan da galibiyetle ayrıldık. Önümüzdeki hafta da Yunanistan ile Atina’da ikili kamp yapacağız ve hazırlık maçları oynayacağız. Yunanistan’daki kampımızın da iyi geçeceğine inanıyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -