FNF Chara Mod

FNF Chara Mod

S0kudo adlı bir fan tarafından geliştirilen Night Funkin Chara Mod, FNF topluluğunun ilgisini çekebilecek çok sıradışı ve ilginç bir hikayesi var. FNF Chara Mod, Boyfriend ve Girlfriend’in yaşadığı evreni yok etmek isteyen Chara’yı anlatıyor. Hikaye, Erkek Arkadaşın sadece kendi evreninin değil, Chara’nın da yok edilmesini önlemek için Chara’nın önüne geçmeye çalışmasıyla devam ediyor.

 

Chara Kimdir?

Chara, Undertale’in ana karakteridir ve aynı zamanda bu modun ana düşmanı olarak hizmet eder, onlar Fallen ve Tenacity şarkılarının rakibidir.

 

Chara, görünüşe göre çocukluk ve/veya ergenlik öncesi arasında olan kısa boylu, genç bir kızdır. Açık tenleri, çekik kulakları ve geniş pembe yanaklarının eşlik ettiği koyu kahverengi, hafif kırmızı, birden çok kaküllü çanak şeklinde saçları vardır. Chara, ortasında tek bir sarı-şeftali şerit bulunan limon rengi, uzun kollu bir gömlek ve saç renginde bir yaka giyer; yan cepli koyu kırmızımsı kahverengi şortlar, aynı renk uzun üst ayakkabılar ve sol ellerinde parlak kan kırmızısı bir mikrofon ve benzer bir mutfak bıçağı bulunur. Chara, Koyu kahverengi gözleri ve kulaktan kulağa sırıtışlarıyla açık ve geniş bir ifade sergiler.

 

FNF Chara Mod Nasıl Oynanır?

Chara, oynanan sürümden bağımsız olarak Megalo Strike Back sırasında üç oyun mekaniği kullanır:
SAVE – Chara bir SAVE yıldızı çağırarak Boyfriend’i aktifken şarkının belirli kısımlarını tekrar etmeye zorlar.

 

Kamera Kontrolü (Camera Control) – Chara ekranı kontrol ederek yüzlerine yaklaştırır. Bunu Boyfriend’in sırası geldiğinde gerçekleştirebilirler. Bu süre zarfında, Chara ara sıra özel bir animasyon gerçekleştirir ve ekrana dönüp bıçağını oyuncuya doğrulturken manyak, açık bir gülümsemeyle övünürler..

 

Değiştirme (Swapping): Chara, Boyfriend ile taraf değiştirir, onu sol tarafa ve kendisini sağ tarafa koyar. Ancak oyuncunun nota sırası aynı tarafta kalır.

 

FNF Chara Mod İndir

 

FNF Chara Mod sunacak çok şeyi olan gerçekten ilgi çekici bir moddur. Chara modu eşşsiz bir FNF modu yapan şey, onun yapım aşamasındayken bile başka güncelleme olmayan eksiksiz bir mod olmasıdır. FNF Chara Modu şimdi hemen oynamaya başlayabilir, ardından beğenip beğenmediğinize karar verebilirsiniz. FNF Chara Mod’u bilgisayarınıza indirmeye gerek kalmadan yerel olarak oynayabilirsiniz. Chara Mod’u bitirdikten sonra koleksiyonunuzun bir parçası olarak tutabilir veya silebilirsiniz. Şu an için FNF Chara Mod için başka bir güncelleme beklenmediğinden, onu bilgisayarınızda tutup tutmamak tamamen size kalmış.

 

Eğer FNF Chara Mod’u oynamak konusunda kararsız iseniz, indirmeden önce FNF Chara Mod’unu denemenizi öneririz. FNF Chara Mod’u FNF Test ve FNF mods gibi sitelerde çevrimiçi olarak kolaylıkla oynayabilirsiniz. FNF Chara Mod eski bilgisayarlada bile mükemmel şekilde çalışır. Eğer minimum özelliklere sahip bir dizüstü bilgisayarınız varsa, FNF Chara Mod’un dizüstü bilgisayarınızda bile rahatlıkla çalışabileceğini göreceksiniz. FNF Mod sisteminizi yorabilecek animasyon ve görsellere sahip değildir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -