12 ilde 3 örgüt ile 63 şüpheli daha ‘Kafes’lendi

ANKARA (İGFA) – Haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Bakanlığın bir süredir organize suç örgütlerine yönelik sürdürdüğü “Kafes” operasyonlarının 45’incisi düzenlendi.

Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-45” Operasyonlarında; Aydın’da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı’nın, astamonu’da Ömer Çınar’ın,
Balıkesir’de Salih Babayiğit’in elebaşılığını yaptığı üç organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşılarının da içerisinde bulunduğu suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.

Operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından duyuran Bakan Yerlikaya, operasyonlar sonucunda; 132 adet kredi kartı, 12 adet pos cihazı, 121 adet araç satış sözleşmesi, 2 Milyon 685 Bin TL tutarlı düzenlenmiş çek, senet ve dekont, Tabanca, Av tüfekleri, 14 adet açık çek ve çok miktarda Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana ele konulduğunu açıkladı.

Bakan Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile operasyonları gerçekleştiren Jandarma ile MASAK ve Gelir İdaresi Başkanlığı’nı tebrik etti.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -