Görkem Uludüz: Keşke herkes onun gibi doğal olsa

Yeni sinema film projesinde sosyal medya fenomeni Naz Mila ile birlikte kamera karşısına geçen yapımcı Görkem Uludüz’ün Naz Mila ile ilgili sözleri olay yarattı.

İzdivaç programı ile tanınan ve sansasyon yaratan müstehcen paylaşımları ile sürekli gündemde kalan sosyal medya fenomeni Naz Mila’nın geçtiğimiz dönemlerde bir filmde rol alması herkesi şaşırtmıştı. İkinci sinema filmi için tekrar kamera karşısına geçen Naz Mila ile ilgili filmin yapımcısı Görkem Uludüz’ün söylediği sözler gündeme oturdu:

“Yeni sinema film projemiz için oyuncu arayışlarımız kapsamında Naz ile kısa bir süre önce tanıştık. Çekimlerine Fethiye’de devam ettiğimiz gerilim filmimizde kendisine uygun bir rol olduğunu söyledim, anlaştık ve projemizde yerini aldı. Kendisi ile kısa bir süredir tanışıyor olmamıza rağmen ekibimize çok iyi uyum sağladı. Naz açık sözlü, hayat tercihlerini gizlemeyen ve olduğu gibi davranan bir kadın. Doğal insanları severim, keşke hayatımızdaki samimiyetsizlikler bir son bulsa ve herkes onun gibi karşısındakine karşı açık sözlü ve doğal olabilse. Öyle ya da böyle, insanların hayattaki tercihlerini yargılayan birisi değilim, haddime de düşmez. Bizzat tanımadığımız insanlar ile ilgili önyargılı davranmayı artık bir kenara bırakmalıyız. Ve unutmayin ki, herkesin bir hikayesi vardır!

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -