Güzellik Uzmanı Dilay Şahin

Güzellik Uzmanı Dilay Şahin

Güzellik ve estetiğe yönelik birebir uygulamalar kapsamında kişisel bakım konusunda Dilay Şahin Cosmetics tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Kişisel bakım alanında farklı alanlarda farklı hizmetler sunulmaktadır. Bakım uygulamaları kapsamında alanında uzman estetisyenler tarafından cilt analizi yapılmakta ve cilt tipine uygun bakım yapılmaktadır. Cilt problemlerinden birisi olan deri çatlakları farklı dönemlerde, farklı sebeplerle ortaya çıkmaktadır. Deri çatlaklarının ortaya çıktığı bir durumda deri çatlakları tedavisi ön plana çıkmaktadır. Gelişen teknolojiyle birlikte çatlak tedavisinde kullanılan yöntemlerde iyileşmeler ortaya çıkmaktadır. Deri çatlakları tedavisinde kullanılan en iyi yöntemlerden birisi fraksiyonel lazer yöntemidir. Bu uygulama ile lazer ışıklarının derinin altına ve çatlakların olduğu bölgeye ulaşması sağlanıp böylece iyileşme süreci başlatılmaktadır.

Dilay Şahin Cosmetics Güzelliğinize Şekil Veriyor

Cilt tipine uygun profesyonel cilt bakımı uygulamaları ile cilde sağlık ve güzellik kazandıran Dilay Şahin Cosmetics, kişisel bakımlar konusunda birebir hizmet sunmaktadır. Yılların birbirini kovalaması ile ciltte meydana gelen kırışıklıklara bir yenisi eklenmektedir. Yüz bölgesinde meydana gelen cilt kırışıklıkları çeşitli nedenlerden ötürü meydana gelebilmektedir. Cilt kırışıklıklarının meydana geldiği durumda cilt kırışıklıkları tedavisi gündeme gelmektedir. Bu kapsamda kolajen ip uygulaması, yüz ve boyun bölgesinde meydana gelen sarkmaları azaltmak için kullanılmaktadır. Ameliyatsız ve iğnesiz bir şekilde uygulanan kolajen ip uygulaması, azalan kolajen üretimini artırmaktadır. Böylelikle cilt genleşmekte ve güçlenmeye başlamaktadır. Bu sayede ciltte yaşanan kırışıklık sorunu ortadan kalkmaktadır.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -