HIFU

HIFU

HIFU uygulaması genellikle tek seans için yeterlidir. Sarkıklığın derecesine göre 2-3 seans uygulanabilir. Tekrarlayan seanslar ile sarkık vücut bölgelerinde veya yağ yıkımına ihtiyaç duyanlarda verimliliği artırır.

HIFU uygulamalarında en önemli detaylardan biri her mevsim uygulanabilmesidir. Uygulama anında ağrı hissi kişiden kişiye değişmekle birlikte genel olarak leke tedavisi işlemlerinde ağrısız bir uygulama sağlanmaktadır. Uygulanan bölgede kemik ve sinirlere yakınlık varsa kısa süreli bıçaklama ağrıları olabilir. Anlık ağrı, HIFU enerjisinin belirli seviyelere ulaştığını ve böylece toparlanma ve sıkılaşmanın gerçekleşeceğini gösterir.

Ameliyatsız yüz germe için ortalama işlem süresi yaklaşık 1-1.5 saat arasında değişmektedir. Çene çizgisi, yanaklar, alın ve göz çevresi 3 farklı başlık ile gezdirilir. Vücutta işlem süresi bölgenin büyüklüğüne göre 1-2 saat sürebilmektedir.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -