Yunanistan Dedeağaç’ta yangın dehşeti! 18 kişinin cesedi bulundu

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Dedeağaç Belediyesi İtfaiye basın temsilcisi Giannis Artophiou’nun verdiği bilgiye göre, muhtemelen düzensiz göçmenlere ait olan 18 ceset Dadia ormanı yakınlarında yanmış olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre ölüler iki grup halinde bulunurken, soruşturmaların sürdüğü kaydedildi.

Özellikle İtfaiye Teşkilatı temsilcisi Yiannis Artopioos, “İtfaiyecilerin Avanda’nın daha geniş bir bölgesinde yaptığı yerinde incelemede, bir ateş çukurunun yakınında 18 kişi bulundu. Dünden bu yana herhangi bir kayıp ilanı verilmemesi nedeniyle kaçak olarak ülkeye girmiş olma ihtimalleri araştırılıyor. Dünden bu yana geniş alana 112 tahliye mesajı gönderildiği hatırlatılıyor. Mesajların bölgede bulunan yabancı şebekelerden cep telefonlarına da iletildiği kaydedildi. Afetzedeleri tespit eden ekip, Yunan polis merkezi tarafından zaten faaliyete geçirilmiş durumda. Yangının meydana geldiği ve devam ettiği tüm bölgede incelemeler devam ediyor” diye konuştu.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -