IQOS CİHAZLARLA SİGARAYA SON 

IQOS CİHAZLARLA SİGARAYA SON 

 

İqos TUTUCUSUNDA, özel olarak tasarlanmış ısıtmalı tütün ünitelerini ısıtan sofistike elektronikler bulunur. iqos , tütünü heets nikotin içeren bir tütün buharını açığa çıkaracak kadar ısıtır, ancak tütünü yakmaz.  

 

iqos 3 duo, ritminizle senkronize olduğundan emin olmak için bugüne kadarki en hızlı şarj tutucumuzdur. … Kompakt ve ellerinize mükemmel şekilde uyacak şekilde tasarlanmıştır.İqos 3 DUO sizlerinde bildigi gibi 2.4 PLUS veya bir önceki İqos 3 nazaran çift heets içimli olarak bilinir.Şarj süresi yaklaşık 3 buçuk dakika içinde korunmuştur, ancak bu sefer iki kullanım içindir. Sonuç olarak, iki kat daha hızlı yüklenir . Yalnızca bir kez kullanır ve yeniden yüklerseniz, şarj süresi 2 dakikaya düşer.  IQOS 3 DUO, size özel yüzlerce özelleştirme seçeneği sunar. 

 

iqos 3 Duo Limited Edition Kit, iqos 3 Duo için sınırlı sayıda üretilen özel versiyonudur. Limited Edition Lucid Teal teması ile üretilmiştir.Bu yeni cihazla IQOS ailesi genişletildi. Artık kullanım ve bekleme ya da yükleme süreleri için tercihlerimize en uygun olanı seçmek için iyi bir ürün yelpazesine sahibiz 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -