IQOS

IQOS

Pmi firmasının ürettiği yeni nesil iqos tütün vaporizatörü, mini tütün sigarasının içini 350 dereceye kadar ısıtan ve yakmadan buhara dönüştüren bir tütün ısıtıcısıdır. En önemli özelliği tütün yakmamasıdır. Çubuk adı verilen mini tütün sigarasının boyutu yaklaşık 3 cm’dir.

IQOS iluma ve Parlamento Mavisi – Taze isimlerini her yerde duymaya başlayacağız. IQOS, bazı ülkelerde sigara markası olarak HEETS adını tercih ediyor. Japonya ve Ukrayna gibi ülkelerde IQOS Marlboro veya IQOS Parlamentosu olarak satılmaktadır. Fakat özellikle Avrupa ülkelerinde yeni bir marka ile satılmaktadır.

Philip Morris tarafından günümüzün Marlboro sigaralarını elektronik sigara endüstrisine endeksleyerek üretilen bu mini cihaz, günlük sigara içme isteğinizi karşılayarak sigaradaki zararlı maddeleri ve katranı ortadan kaldırır.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -