İzmit’i zarara uğratan kararı Tele1’den milyonlara ulaştı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hizmet araçlarının satın alınmasıyla ilgili teklifinin AK Parti ve MHP’liler tarafından reddedilmesi Tele1 ekranlarından milyonlara ulaştı.

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hizmet aracı satın alınmasıyla ilgili teklifine ret oyu vererek hem belediyeyi hem de İzmit’i zarara uğratan Cumhur İttifakı’nın kararı yalnızca yerelde değil ulusal medya da eleştirilmeye devam ediyor.

Siyasi çıkarları uğruna İzmitlilere hizmet vermek üzere araçların satın alınmasını engelleyen Cumhur İttifakı grubunun adaletsizliği bu kez Tele1 ekranlarından milyonlarca izleyiciye ulaştı.

Haberde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Belediye başkanlarımızın çalışmalarını hazmedemiyorlar. Belediye başkalarımızın üzerinde baskı kurmaya çalışıyorlar” ifadelerine yer verildi. Haberde ayrıca AKP ve MHP’lilerin verdiği zararı afiş ve billboardlarla halka duyuran Hürriyet’in, kısa sürede vatandaşlardan büyük destek bulması da yer aldı.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -