Poyrazın Kızları’nın ilk rakibi Anadolu Üniversitesi

BURSA (İGFA) – Kadınlar ve Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde 2023-2024 sezonu fikstürü çekildi.

Geçtiğimiz sezonu Kadınlar 1. Ligi şampiyonu olarak tamamlayan ve Süper Lig’e yükselen Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşacak. Ankara THF Spor Kompleksi’nde yapılan kura çekimine THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan ve kulüp temsilcileri katıldı.

Kura çekimi sonunda sezonun programı netleşirken, 11 takımın yer aldığı Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Poyrazın Kızları, sezona deplasmanda başlayacak. Ligde sezon ise 26 Ağustos 2023’te başlayacak. Lig sonunda ilk 8 içerisinde yer alan ekipler play-off oynayacak. Normal sezonu ilk 4 içerisinde bitiren takımlar şampiyonluk, 5-8 arasında yer alan ekipler ise play-off sıralama etabı oynayacaklar. 11. sırada yer alacak ekip ise Kadınlar Hentbol 1. Ligi’ne düşecek.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -