Karadağ, esnafla birlikte dua etti

Şanlıurfa’da Osmanlı döneminden bu yana sürdürülen “Esnaf Duası” geleneğine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yüzyıllardır süre gelen ve çarşı esnafının haftanın iki günü sabahın erken saatlerinde ellerini açtığı “hayırlı ve bereketli kazanç” için dua ettiği geleneksel dua merasimine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Karadağ ve beraberindekiler esnaf ile birlikte dua ettiler. Dua programından sonra Ayakkabıcı esnaf ile sohbet edip, sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Kapalı Çarşıda bulunan Göncüler Dernek Başkanlığını da ziyaret eden Başkan Karadağ, Göncüler Dernek Başkanı Halil Göncü ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Karadağ, Dernek Başkanı Göncü’den esnaf ve derneğin durumu ile ilgili bilgi aldı.

“ESNAFIMIZIN BU ZOR GÜNLERINDE HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”

Başkan Karadağ çarşı esnafıyla yaptığı dua ile ilgili, “Bugün sabahın ilk saatlerinde çarşı esnafımızla buluştuk. Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz ve yönetimimizle beraber esnafımızı ziyaret ettik ve sabah duasına katıldık. Esnafımızın bu zor günlerinde her zaman yanlarında olacağız. Bu zor günlerde güzel günleri görmek için tüm esnafımızın yanında olacağız. Cenab-ı Allah tüm esnafımıza helalinden, bereketli ve bol kazanç nasip etsin. Allah yaptığımız dualarımızı kabul eylesin” dedi.

Göncüler Dernek Başkanı Halil Göncü ise, “Duamıza iştirak eden CHP İl Başkanımız ve yönetim kuruluna esnafım ve şahsım adına teşekkürlerimi sunarım. Çıktıkları bu yolda da başarılar dilerim. Gönül ister her daim kendilerini aramızda görmek. Arzumuz da bu yöndedir. İnşallah beraberliğimiz daim olacaktır ” dedi. Karadağ hep birlikte yapılan duadan sonra çarşı esnafını da ziyaret edip programına devam etti.

 

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -