Keleş: “Birilerinin uykusu kaçsa da gezmeye devam edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Saha Çözüm Hareketinin çalışmalarına devam ettiğini belirterek, “CHP örgütlerimiz, Sakarya’yı karış karış geziyor. Birilerinin uykusu kaçsa da gezmeye devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanlığı tarafından başlatılan Saha Çözüm Hareketi 6 Bin 796 ev ve işyerine giderek sorun ve sıkıntıları yerinde dinledi.

ALINAN NOTLAR RAPORA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Saha Çözüm Hareketinin aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, yapılan ziyaretlerin ardından Saha Çözüm Hareketinde yer alan ekiplerin, not aldığı sorun ve sıkıntıları bilgisayara rapora dönüştürdüğünü söyledi.

BİRİLERİ RAHATSIZ OLSA DA SAHADA SORUN VE SIKINTILARI DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ-

Saha Çözüm Hareketi ekiplerinin Sakarya’da 6 Bin 796 ev ve işyerine ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Ecevit Keleş, “Saha Çözüm Hareketi ilimizde çalınmadık kapı bırakmayacak. Sakarya’nın altını üstüne getireceğiz, görüşmediğimiz kimse kalmayacak. Saha çözüm hareketi ekiplerimiz hava şartlarından dolayı verdiği arada ekibi büyütmek için çalışma yaptı. Ayrıca çalışmalara dair eğitimler düzenledi. Birileri rahatsız olsa da ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürecek. Kuva-i Milliye ruhu ile çalışıyoruz. Hedefimiz Sakarya’da bulunan 380 Bin ev ve 80 Bin işyerini ziyaret edeceğiz. Bizler, iktidarımızı halkımızla beraber kuracağız” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -