Keleş’ten Ağrılılar Derneği’ne ziyaret

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya’da STK ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş bu kapsamda Sakarya Ağrılılar Derneği’ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.Başkan Ecevit Keleş, il yönetimiyle birlikte Sakarya Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Nuri Berke ve yönetim kurulu üyeleriyle il ve ülke gündemine dair sohbet etti.

STK’ların görüş ve önerilerini önemsediklerini belirten Başkan Keleş, “İlimizde bulunan hemşehri dernekleri güzel bir birlik ve beraberlik sergiliyor. Sakarya’da bulunan Ağrılı hemşehrililerimizin kurmuş olduğu derneği ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Daha yaşanılabilir Sakarya için her kesimin görüş ve önerilerini dinliyoruz. Misafirperverlikleri nedeniyle Sakarya Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Nuri Berke ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -