Kırk Yılı Aşkın Tecrübesi İle İnci Davetiye

Kendi çalışmalarını yürüttükleri alandaki varlıklarını 1978 yılına dayandıran İnci Davetiye, Hızır Aydın tarafından kartpostal üretimi yapan küçük bir işletme olarak başlamış, sonrasındaki yıllarda da üretim çeşitliliğine giderek şimdiki zamana kadar uzanmayı başarmıştır. Elbette ilk çeşitlilik kapsamında da aklınızdan geçebilecek çoğu ürünü, mektup zarflarını, imsakiyeyi, tebrik posterlerini üretmiş, ilerledikleri yolda sürekli olarak gelişim göstermişlerdir.

Çalışma şartları olarak kendilerini her daim düzenli ve özen göstererek çalışma sevk eden, geçmişlerinde kazandıkları bilgi ve tecrübeye sahip çıkan marka, şimdiki zamana uyum sağlamak konusunda da oldukça profesyonel bir yol izlemektedir. Kendilerini oldukları yerde daha da büyütmeyi hedefleyen İnci Davetiye, elbette bu kısımda da büyük bir başarı sahibidir.

Davetiyelerde Aradığınız Tarzı Yakalamak!

Düğün dönemlerimizde yapmamız ve tamamlamamız gereken çoğu işi bir arada ve en iyi şekilde bitirmeye çabaladığımızdan genel olarak bazı detayları üstünkörü geçeriz. Bu durumun sonucunda da ister istemez ortaya çıkan sonuçtan memnun kalmayız ama yine de hem zamandan hem de paradan kısmak adına bu duruma göz yumarız. Ancak bunu yapmamız gerekmeyen bir adres de İnci Davetiye’nin ta kendisidir.

Düğün davetiyesi ile ilgili birçok tarzı, birden fazla olan ürün çeşitliliğini önümüze koyan marka, aradığımız tarzı bulmamız konusunda da zorlanmamıza imkan vermeyecek kadar da iyi çalışmaktadır. Fiyatlandırma hususunda da oldukça makul şekilde fiyatlar belirtmeleri, aslında bir şeyleri istediğimiz gibi yapabilmenin de yoludur.

İnci Davetiye, Doğru Seçimlerin ve Güvenli Alışverişin Adresi!

Davetiyeler ile ilgili gerekli bilgilendirmeleri aldığınız, istediğiniz davetiye seçimini de yaptığınız marka, sizlere alışverişinizi tamamlama kısmında da büyük ölçüde güven sağlamaktadır. Çünkü kendisi zaten yıllara dayanan, sektörde tanınan, bilinen bir marka olmasının yanı sıra, kart bilgilerinizde gerekli yöntemlerle yalnız sizin görmenize izin verecek şekilde saklanmaktadır.

Kargolarınızda size en hızlı şekilde teslim edilmenin yanı sıra bu işlem için de sizden bir ücret alınması durumu söz konusu değildir. Yurt dışında da satış yapabilme imkanı olan İnci Davetiye, yurt içerisindeki her noktaya ücretsiz kargo sunmaktadır.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -