Kocaeli basını, Sarısu Kampı’nda doyasıya eğlendi

Kocaeli’de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne üye basın mensuplarını Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilimizde görev yapan basın mensuplarını hafta sonu Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan öncülüğündeki basın mensupları, hafta sonu boyunca kampın ve Sarısu’nun eşsiz doğasının tadını çıkardı. Programlarda ilimiz gazetecilerine İzmit Belediyesi Basın Yayın Müdürü Ozan Özgenç ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa da eşlik etti.

Uzun yıllardır İzmit Belediyesinde görev yapan, aynı zamanda ilimizin sevilen ses sanatçılarından Murat Taylan’ın sahne aldığı program ile eğlenen basın mensupları, çeşitli oyun ve aktivitelerle eğlenceli bir geceyi geride bıraktı. 3 gün 2 gece Sarısu’da keyifli vakit geçiren basın mensupları, başta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere kendileriyle yakından ilgilenen belediye personellerine teşekkür ettiler.

KANDIRA’NIN İNCİSİ

Başkan Hürriyet’in göreve gelmesinin ardından atıl ve bakımsız silüetinden eser kalmayarak adeta yeniden can bulan Sarısu Gençlik Kampı; 80 kişinin aynı anda kalabileceği, restoranında 3 öğün lezzetli yemeklerin yenilebileceği, sportif birçok aktivitenin yapılabileceği, doğa ile içi içe bir merkez haline dönüştü. Kandıra’nın incisi Sarısu Sahili’nde yer alan Sarısu Gençlik Kampı, yaz boyunca kapılarını vatandaşlara açık tutmaya devam edecek.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -