Hayır Lokması

Hayır Lokması

Özel günlerde dilediğiniz yerde mobil araçlar ile gerçekleştirilen lokma döktürme hizmetleri uzman kişiler tarafından memnuniyet garantili gerçekleştirilmektedir.
Hayır Lokması Dökme Hizmeti
Sağlığınız için kaliteli malzemeler ve yağlar kullanılarak hazırlanan lokmalar özel günlerin olmazsa olmazları arasındadır. Ustaları tarafından büyük bir özenle hazırlanan hayır lokmaları kimseyi rahatsız etmeden ve sorunsuz olarak dağıtılmaktadır.
Araç trafiğine engel olmayan mobil araçlar ile İstanbul’un istediğiniz herhangi bir noktasında hayır lokması dağıtabilirsiniz. Lokma döktürme hayırlara vesile olduğu için birçok farklı etkinlikte ve organizasyonda tercih edilmektedir.

Son derece makul olan hayır lokması fiyatları ile sizler de özel günlerde konuklarınızın ağzını tatlandırabilirsiniz. Lokma döktürme fiyatları kişi sayısı ve lokasyona göre de değişmektedir.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -