Kulaklık

Kulaklık

İki farklı Bluetooth kulaklık türü vardır: mono ve stereo. Mono Bluetooth kulaklıkların bir kulaklığı ve mikrofonu vardır ve genellikle aramalar için tasarlanmıştır. Stereo Bluetooth kulaklığın (veya kulakiçi kulaklıkların) iki kulaklığı vardır ve hem müzik hem de aramaları dinlemenizi sağlar.
Bluetooth’u destekleyen bazı cep telefonları, A2DP olarak da bilinen Stereo Bluetooth’u desteklemez. Müziğinizi kablosuz olarak dinlemekle ilgileniyorsanız, telefonunuzda bu özelliğin bulunduğundan emin olun.

Bluetooth kulaklıkların farklı ortamlarda kullanım için birçok tasarımı vardır. Mono Bluetooth kulaklıklarda genellikle kulağınıza uyan tek bir kulak içi kulaklık bulunur. Genellikle güvenli kullanım için kulağınızın arkasına kayan bir halka veya kulak kancası sunar. Bununla birlikte, kulak kancasının hissini – veya boyutunu – beğenmeyebilirsiniz. Bu nedenle, satın almadan önce kulaklıkları kullanmayı deneyin.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -