Kumaş Kartelası

Kumaş Kartelası

Matbaa sektöründe ileri gelen isimlerden bir tanesi olarak hizmetlerini en iyi şekilde veriyorlar. Kumaş kartelası, iplik kartelası, bobin etiketi, dijital ofset baskı, konserve etiketi ve buna benzer birçok ürün yer alıyor. Son derece tecrübeli olarak görevlerini gerçekleştiren firmada tüm ürünler müşterilere en uygun fiyatlar çerçevesinde sunuluyor.

Kartela Çeşitleri

Çorlu matbaa firması olarak onlarca önemli ürünlerin etiket basımını gerçekleştiriyorlar. İsteyen müşteriler firmanın sitesini kontrol ederek ürünler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirler. Sitenin kategorisinde öne çıkan mağaza kısmından üretilen ürünlerin listesinde tüm fiyatlar açıklanıyor. Müşteriler buradan istedikleri ürünü seçtikten sonra iletişim kısmından firma ile detayları konuşabilirler. Ayrıca bazı ürünlerde müşterilere özel olarak indirim gerçekleştiriliyor.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -