L’Oréal Ülke Kurumsal Dijital Pazarlama Direktörü Çolakoğlu oldu

İSTANBUL (İGFA) – Bankacılık, tüketici sağlığı ve perakende sektörlerindeki başarılı dijital kariyerinin ardından 2016 yılında Tüketici Ürünleri Divizyonu, Türkiye Kıdemli Dijital Proje Müdürü rolüyle L’Oréal Türkiye’ye katılan Murat Çolakoğlu, sırasıyla 2019’da Tüketici Ürünleri Divizyonu Dijital Müdürü, 2021’de ise Tüketici Ürünleri Divizyonu Dijital Direktörü görevlerine terfi etti.

Çolakoğlu, kayda değer bir dijital dönüşüm için yetenekli insan kaynağı ve çalışma şekli geliştirme alanında bölüm ve ülke adına kritik sorumluluklar üstlendi. Güçlü ve tüketici merkezli bakış açısına ilham veren dijital bir fonksiyon inşa etti. Ekipleriyle birlikte, dijital transformasyon anlamında divizyonun ve L’Oréal Türkiye’nin Grup’ta ve ülkede tanınmasını sağlayan birçok iyi uygulamaya, pazarlarda ilklere ve ödüllü projelere imza attı.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -