Manisa Kick Boks Şampiyonası Turgutlu’da gerçekleşti

MANİSA – 30.05.2022 – HİBYA – Manisa Kick Boks Şampiyonası açılış töreni, Manisa İlçelerinden yaklaşık 135 sporcunun katılımıyla, Turgutlu Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Manisa Kick Boks Şampiyonası 28-29 Mayıs tarihlerinde 7 ilçeden 11 kulüp 150 ye yakın sporcunun katılımıyla Turgutlu Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Kıyasıya rekabetin boy gösterdiği turnuva seyirciler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.

28 Mayıs Cumartesi günü açılış programına Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz,Turgutlu Belediyesi Başkan Vekili İlhami Dinçer,Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür,Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun,Oda Başkanları,STK temsilcileri,kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcular katıldı. Protokol üyeleri Kick Boks müsabakalarını ilgiyle takip etti. Yoğun ilgi gören kick boks turnuvası turnuvayı Pazar günü kupa töreniyle sona erdi.

Manisa Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan ’’Organizasyonun ilk gününden son gününe kadar Turgutlu halkı Kick Boks organizasyonumuza sahip çıktı. Başta bizleri yalnız bırakmayan Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz’a,Turgutlu Belediyesi Başkan Vekili İlhami Dinçer’e,Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür’e,Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun’a, Aras Fıght Club S.K Yönetim Kurulu Üyeleri Haşim Karataş ve Erol Aktürk’e,kulüp yöneticilerine ve bütün öğrenci velilerime çok teşekkür ederim. Aynı zamanda 2 gün boyunca Sporcu,Antrenör ve Hakemlere yemek desteğinde bulunan ve bizlerin her zaman yanında olan  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve değerli abim Belediye Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a çok teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

BAYANLAR KATEGORİSİNDE KUPA SIRALAMASI         

1.ARAS FIGHT CLUB S.K

2.TURGUTLU ÖZCAN S.K

3.YEĞENİM S.K

3.DEMİR YUMRUKLAR S.K

ERKEKLER KATEGORİSİNDE KUPA SIRALAMASI

1.TURGUTLU ÖZCAN S.K

2.ARAS FIGHT CLUB S.K

3.SALİHLİ OLİMPİA S.K

3.ŞEHZADELER BELEDİYESİ S.K


Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -