Bilecik Pazaryeri’nden deprem bölgesindeki hayvanlara yem desteği

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) – Pazaryeri ilçe halkı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde art arda yaşanan deprem felaketi nedeniyle depremden etkilenen 10 ildeki vatandaşlara desteğini sürdürürken, bir destek de Pazaryeri ilçesinde büyükbaş, küçükbaş hayvan yemi üretimi gerçekleştiren Bağkar Mia Yem’den geldi.

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Pazaryeri Belediyesi ve Firmanın destekleriyle deprem bölgelerine Pazaryeri ilçesinden hayvan yemi gönderildi.

Valilik koordinasyonunda, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Pazaryeri Belediyesi’nin destekleriyle oluşturulan deprem bölgesindeki büyükbaş ve küçükbaş hayvanları için yem desteğine katkıda bulunduklarını belirten firma sahibi ve aynı zamanda MHP Bilecik İl Başkan Yardımcısı İbrahim Bağ, “Bilecik Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Necmettin Yoldaş ve Pazaryeri Belediye Başkanımız Zekiye Tekin’in deprem bölgesindeki hayvanlar için yem desteğine biz de bir nebze katkı sağladık. Tırımızı Bilecik İl Tarım Müdürümüz Necmettin Yoldaş, Pazaryeri Belediye Başkanımız Zekiye Tekin , Bozüyük Tarım Kredi Koop. Müdürümüz Nuri Kara, Bozüyük İlçe Tarım Müdürümüz İsmail Aksu ile yolcu ettik. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız inşallah. İl Tarım ve Orman Müdürümüz Necmettin Yoldaş’a ve Pazaryeri Belediye Başkanımız Zekiye Tekin’e ve Tarım Kredi Koop. Müdürümüz Nuri Kara’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -