Medya mensupları sahur programında bir araya geldi

Fatih Belediyesi düzenlediği sahur programında medyanın çeşitli kesimlerinde görev yapan gazetecileri bir araya getirdi.

Çatladıkapı Sosyal Tesisleri’nde yapılan sahur programına; televizyon, gazete, radyo ve internet medyasından 200 gazeteci katıldı.

Gazetecilerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan,  Ramazan ayının Suriçi Fatih’te her zaman farklı yaşandığını belirterek, “ İstanbul’da doğmuş büyümüş biri olarak, ramazan ayının manevi ikliminin Fatih’te her zaman çok daha farklı duygularla yaşıyoruz. Pandemiden dolayı hem vatandaşlarımızla hem basın mensuplarıyla çok kısıtlı bir araya gelebiliyorduk.  Ama hamdolsun bu yıl her kesimle bir araya gelerek ramazan ayının bereketini, huzurunu, sevincini dolu dolu yaşamaya çalıştık. Gazeteci arkadaşlarımız tabi yorucu stresli bir iş yapıyorlar. Bayram öncesi sahur programında, ramazan ayının da ruhuna uygun şekilde  bir araya gelerek hasbihal etmek istedik. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı tebrik eder, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Yaklaşık üç saat süren programın ardından gazeteciler Merkez Kütüphanesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -