Kütahya’ya yeni kültür merkezi

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya’daki mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını sürdüren Kütahya Belediyesi, Sofu Mahallesi Kültür ve Sosyal İşler Merkezi’ni tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sundu. Tesis içerisinde muhtarlık ofisi, 2 adet çok amaçlı salon, mahalle fırını, revir, 2 adet mutfak, teras alanı gibi hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek alanların yer aldığı Sofu Mahallesi Kültür ve Sosyal İşler Merkezi’nin açılışı Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, il protokolü ve temsilcileri ile çok sayıda hemşehrimizin katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Sofu Mahallesi için istemiyoruz. Kütahya’daki herkes burayı çok rahatlıkla kullanabilir” dedi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -