T3 Vakfı’ndan 18 ilde bayram ziyareti

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Ramazan Bayramı öncesinde kıymetli büyüklerimizle bayramlaşmak üzere Darülaceze ve huzurevlerine bayram ziyareti gerçekleştirdi. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere eş zamanlı Erzincan, İzmir, Trabzon, Karaman, Tunceli, Antep, Erzurum, Antalya, Samsun, Sivas, Isparta, Sakarya, Bartın, Manisa, Artvin, Van’da toplam 18 ilde ziyaret yapıldı.

T3 Vakfı Darülaceze ziyaretinde; hem büyüklerimizle vakit geçirdi, hem de atölye etkinlikleri ile büyüklerimize güzel anlar yaşattı.

Darülaceze’de gerçekleşen program ilk olarak atölyeler ile başladı. T3 Vakfı çalışanları ve gönüllüleri büyüklerimiz için ahşap boyama, ebru atölyesi düzenledi. Atölye etkinliklerinin tamamlanmasının ardından Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır konuşmalarını gerçekleştirdi. Darülaceze Başkanı Cebeci konuşmasında Darülacaze ziyareti için T3 Vakfı’na teşekkürlerini iletti. T3 Vakfı Başkanı Kuzucu Hıdır ise konuşmasında Darülaceze’nin kıymetli sakinlerine T3 Vakfı’nın selam ve hürmetlerini iletti.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından müzik dinletisi gerçekleşti. Sonrasında T3 Vakfı çalışanları ve gönüllüleri Darülaceze’deki büyüklere bayram hediyelerini verdi. Bayram ziyareti toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -