‘Merkez’de devir teslim yapıldı

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bugün Resmi Gazete’de atama kararı yayımlanan Merkez Bankası Başkanlığı’na atanan Hafize Gaye Erkan, düzenlenen devir teslimle görevini Şahap Kavcıoğlu’ndan devraldı.

Törende Erkan ve Kavcıoğlu birbirlerine çiçek takdim etti.

Hafize Gaye Erkan, son 2 yılda Merkez Bankası’na yaptığı hizmetlerden dolayı Kavcıoğlu’na teşekkür ederek, “Zorlu bir süreci ekibinizle yürüttünüz. Güzel emekleriniz için teşekkür ediyoruz. Hem ülkemiz adına hem de Merkez Bankası’nın çalışanları adına bu desteğinizi, emeğinizi ve hizmetlerinizi her zaman minnetle hatırlayacağımı bilmenizi isterim. Cumhurbaşkanımıza da bu görevi şahsıma, ülke ve vatanımız adına beni layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Minnettarım, onur duydum” ifadelerini kullandı.

Son atama kararıyla Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu Başkanlığı’na atanan eski Başkan Kavcıoğlu da, Merkez Bankası’nın yeni başkanı Erkan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -