Mikrobeton

Mikrobeton

Microbeton, özel çimentolar, bağlayıcılar ve katkı maddelerinden optimize edilmiş İsveç teknolojisi kullanılarak üretilen, amaçlanan işleve bağlı olarak üstün mekanik özelliklere sahip, maksimum tane boyutu 1.0-1.5 mm’yi geçmeyen, yüksek performanslı, yüksek performanslı bir üründür. Nea Yapı tesislerine katkı ve zeminlerde son kat olarak. Kullanım için geliştirilmiş self leveling kaplama ürünüdür.

Mikro beton ile oluşturulan zeminlerin en büyük avantajlarından biri aynı gün içinde yürünebilmesi ve çok hızlı kullanılabilmesidir.

Flooropal Microbetons sanayi, sosyal alanlar ve ticari mekanlarda kullanılan zemin kaplamalarıdır, düzgün, dengeli ve dekoratif zeminler oluşturur.

Mimari çözüm ürünü olarak projelerde çok hızlı ve yerinde imalata olanak sağlarlar.

Mikro beton, toksik madde içermeyen ve geri dönüştürülmüş malzemeler içerdiği için çevre dostu olan düşük çimentolu bir üründür. Epoksi zemin içinde dilediğiniz an yardım alabilirsiniz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -