Mono Steel, 70’ten fazla ülkeye ihracat yapıyor

Dünyaca ünlü projelerde kendisine yer bularak Türk ekonomisine katkı sağlayan Mono Steel, 5 kıtada 70’den fazla ülkeye ihracat yapıyor. 

Kaliteli işçiliği sayesinde nitelikli projelerde kendisine yer bulan Mono Steel, Sakarya’daki fabrikalarından dünyanın 5 kıtasına ihracat yapmaya devam ediyor. Taleplerin artması nedeniyle geçtiğimiz ay Sakarya, Ferizli’deki yeni üretim tesisini büyütme kararı alan firma, son olarak Avustralya’nın en büyük hidroelektrik santrallerinden biri olan Snowy 2.0’ın 2. etabı için el sıkıştı. 

70’den fazla ülkeye ihracat yapan ve 2022 sonuna kadar bu rakamı artırmayı hedefleyen Mono Steel’in CEO’su ve kurucu ortağı Mustafa Toprakçeken; “Yurtdışında yaptığımız işlerle Türk ekonomisine katkı sağlamaktan çok mutluyuz. Ekonomimiz güçlendikçe, bizler de yeni yatırımlar ve istihdamlar sağlayabiliyoruz. Bir Türk markasının ne kadar iyi ve kaliteli işler yapabileceğini de tüm dünyaya gösterebildiğimiz için gurur duyuyoruz. 5 yıl içinde 70’den fazla ülkeye ihracat yaptık. Yeni projelerimizle her geçen gün ihracat yaptığımız ülkelerin sayısı artıyor. Dünyada yaşanabilen 6 kıtanın 5’inde Mono Steel imzası taşıyan projeler yer alıyor diyebiliriz. Deyim yerinde ise tüm dünyayı demir ağlarla örüyoruz. Örmeye de devam edeceğiz… “ dedi. 

Seattle Ship Canal Water Quality Projesi (Amerika), Grand Paris Express (Fransa), Gotthard Tünel Projesi (İsviçre ve İtalya’yı birbirine bağlayan, dünyanın en uzun tüneli), Stockholm Metrosu (İsveç), Lozan Tünel Projesi (İsviçre), Snowy 2.0 Hidroelektrik Santrali (Avustralya) gibi önemli projelerde yer alan Mono Steel, özellikle Avrupa ve Afrika’daki projeler için vazgeçilmez bir marka. Onu vazgeçilmez kılan ise markanın vizyonunda saklı. Her ülkenin kendi iç pazarından mal tedarik ediyormuşçasına rahat ve güvenilir hissetmesini sağlayan marka, pandemi şartlarının rahatlamasıyla yurtdışı projeleri için montaj hizmeti de vermeyi planlıyor. 

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -